Dogodki

CETIS na simpoziju ICAO TRIP in forumu INTERPOL

Montreal, Kanada 29. 09. 2020 - 02. 10. 2020
CETIS na simpoziju ICAO TRIP in forumu INTERPOL

CETIS, eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin, ponosno predstavlja svoje najnovejše rešitve na področju potovalnih, osebnih in drugih varnostnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za izdajanje dokumentov, modernizacijo javne uprave in izvedbo celotne rešitve eUprava.

Vljudno vas vabimo, da nas med 29. 9. in 2. 10. 2020 obiščete na 16. simpoziju in razstavi o programu identifikacije potnikov ICAO (TRIP) in forumu INTERPOL na sedežu ICAO v Montrealu v Kanadi, ki bo na razstavnem prostoru 28. 

Simpozij bo služil kot priložnost za izboljšanje mednarodnega sodelovanja pri odpravljanju groženj, s katerimi se srečuje mednarodno civilno letalstvo, na spremljajočem sejmu pa bodo predstavljeni izdelki in rešitve - varnostne aplikacije za potovalne dokumente in mejni nadzor. Tema letošnjega simpozija bo "Game-changing Technologies Driving Seamless Border Management".

Ključna točka strategije ICAO TRIP je prepoznana potreba po inovativnih tehnologijah za reševanje izzivov pri mejnem nadzoru. Agencije kot način za uresničevanje svojih pooblastil za nadzor meje pogosto uporabljajo obsežne in večplastne varnostne preglede za obvladovanje varnostnih tveganj, povezanih z zračnim prometom in spopadanje z izzivi, ki jih ta tveganja predstavljajo. Ti pregledi so za potnike, ki so lahko podvrženi vsem vrstam formalnosti na letališkem terminalu, neprijetni in stresni, zato zainteresirane strani, vladne in zasebne, z inovativnimi pristopi nenehno iščejo učinkovitejše načine upravljanja meja.

Simpozij TRIP je razširjen tudi s forumom INTERPOL. Forum za izmenjavo podatkov o potnikih INTERPOL in ICAO ponujata priložnost za izmenjavo strategij in dodaten vpogled v najboljše prakse, postopke, specifikacije in v tehnične mehanizme, povezane z izvedbenimi modalitetami za API (napredne informacije o potnikih) in s podatkovnimi sistemi PNR (evidenca imena potnikov).

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.

 Nazaj