Dogodki

Digital Government Africa 2024, ministrski vrh o e-upravi v Afriki

Lusaka, Zambija 02. 10. 2024 - 04. 10. 2024
Digital Government Africa 2024, ministrski vrh o e-upravi v Afriki

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnihpotovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 2. in 4. oktobrom 2024 obiščete na Digital Government Africa 2024, ministrskem vrhu o e-upravi v Afriki v Lusaki v Zambiji.

Digital Government Africa je uradni ministrski vseafriški vrh, ki je usklajen z izvajanjem nacionalnih načrtov za e-upravo po vsej celini. Afriške države izvajajo programe za zagotovitev zanesljive digitalne vladne infrastrukture, da bi olajšale poslovanje in zagotavljale učinkovitejše javne storitve. Zato bo vlada Zambije gostila ta pomemben forum, na katerem se bodo srečali ponudniki rešitev, tehnološki voditelji in visoki vladni uradniki, ki bodo obravnavali vladno digitalno infrastrukturo in infrastrukturo v oblaku, inovacije v javnem sektorju in e-upravo, plačila, digitalno identiteto in kibernetsko varnost.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.Nazaj