Vloge

NUJNO OBVESTILO STRANKAM TAHOGRAFSKE PISARNE V ZVEZI S KORONA VIRUSOM

Skladno z usmeritvami Vlade republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa izvajanje nalog v Tahografski pisarni omejeno na najbolj nujne zadeve. V Tahografski pisarni se zato do preklica uvajajo naslednji ukrepi:

  • OSEBNA ODDAJA VLOG v Tahografski pisarni NI MOGOČA. Skladno z ZUP-om lahko vloge, ki jih najdete tukaj, sprejemamo izključno po pošti na naslov:
    CETIS d.d., Pooblaščeni izdajatelj kartic za digitalne tahografe
    Čopova 24, 3000 Celje
  • OSEBNI PREVZEM KARTIC v Tahografski pisarni NI MOGOČ. Kartice vam lahko pošljemo samo po pošti, kar ustrezno označite na vlogi.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.   

__________________________________________________________________________

Vlogo za kartice lahko pošljete po pošti ali oddate osebno v pisarni izdajatelja (CETIS d.d., Pooblaščeni izdajatelj kartic za digitalne tahografe, Čopova 24, 3000 Celje) na okencu za oddajo vlog med uradnimi urami (od ponedeljka do petka med 8.00 in 12.00 ali ob sredah med 8.00 in 16.00).

Vlogo je treba oddati na posebnem obrazcu, ki ga lahko brezplačno natisnete z naše spletne strani ali kupite v pisarni izdajatelja (cena obrazca vloge je 0,42 EUR brez DDV oziroma 0,51 EUR z DDV). Elektronsko oddajanje vlog je v pripravi.

Če boste vlogo natisnili sami, priporočamo uporabo barvnega tiskalnika višje kakovosti. Zaradi strojne obdelave vlog moramo namreč kopije in slabo berljive vloge zavrniti.

Vlogo izpolnite, nanjo prilepite svojo barvno fotografijo in jo podpišite. K vlogi morate priložiti fotokopijo obeh strani vozniškega dovoljenja in osebne izkaznice ali podatkovne strani potnega lista. Na vlogi označite, ali želite kartico prejeti osebno ali po pošti, in nanjo napišite naslov pooblaščenca (lahko tudi delodajalčevega), na katerega naj se vam kartico pošlje, če izberete to možnost.