Zaposlitev

Pridružite se ekipi naših strokovnjakov

V Skupini CETIS iščemo sposobne in zavzete sodelavce, strokovnjake različnih smeri. Ustvarjamo spodbudno delovno okolje za tiste, ki si želite izzivov ter priložnosti za osebno in strokovno rast v dinamičnem mednarodnem podjetju z več kot 200-letno tradicijo.

Prednosti dela v Skupini CETIS

Smo predani in zavzeti; odlikujejo nas zaupanje, partnerski odnos, inovativnost, odgovornost in profesionalnost.

Verjamemo, da so zadovoljni zaposleni pri svojem delu tudi najuspešnejši, zato smo ponosni na dobro organizacijsko klimo in visoko stopnjo zadovoljstva zaposlenih, ki ju redno merimo že vrsto let.

Veliko pozornosti posvečamo nenehnemu pridobivanju in izmenjavi znanj. Organiziramo raznovrstne dogodke za zaposlene, ki krepijo dobre odnose med sodelavci in pripomorejo k prijaznejšemu delovnemu okolju; posvečamo se tudi promociji zdravja na delovnem mestu. Odličnost vsako leto nagradimo s priznanjem Naj sodelavec, ki ga podelimo tistim sodelavcem, ki so najbolj strokovni, spoštovani, prijazni in delujejo skladno z našimi vrednotami.

Delo v družbi CETIS d.d.

CETIS, eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin, nudi potovalne in osebne dokumente (npr. biometrične potne liste, osebne izkaznice, vizume, rojstne liste in druge certifikate civilnega statusa, vozniška in prometna dovoljenja) ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Delo v družbi CETIS FLEX d.o.o.

CETIS FLEX je eno vodilnih evropskih podjetij na področju fleksibilne embalaže in rešitev komercialnih tiskovin. Kakovostno oskrbujemo uporabnike fleksibilne embalaže z inovativnimi, varnimi in do okolja prijaznimi rešitvami s ciljem povečevati vrednost in prepoznavnost njihovih izdelkov.

Študentsko in počitniško delo

Potencialne sodelavce, še posebej s področja grafične dejavnosti, želimo spoznati že med srednješolskim ali poznejšim izobraževanjem, zato dijakom in študentom občasno omogočamo študentsko delo ali obvezno prakso. Prosta mesta objavljamo na naših spletnih straneh in študentskih servisih.

Letos bomo dijakom in študentom omočili počitniško delo. Dodatne informacije in prijave: prijava@cetis.si

Štipendije

Razpis za opravljanje PUD–a in kadrovske štipendije za dijake smeri:

  • STROJNI TEHNIK (2 osebi)
  • GRAFIČNI TEHNIK (1 oseba)