Zaposlitev

Pridružite se ekipi naših strokovnjakov

V družbi CETIS, enem vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih in komercialnih tiskovin, iščemo sposobne in zavzete sodelavce, strokovnjake različnih smeri. Ustvarjamo spodbudno delovno okolje za tiste, ki si želite izzivov ter priložnosti za osebno in strokovno rast v dinamičnem mednarodnem podjetju z več kot 200-letno tradicijo.

Prednosti dela v družbi CETIS

Smo predani in zavzeti; odlikujejo nas zaupanje, partnerski odnos, inovativnost, odgovornost in profesionalnost.

Verjamemo, da so zadovoljni zaposleni pri svojem delu tudi najuspešnejši, zato smo ponosni na dobro organizacijsko klimo in visoko stopnjo zadovoljstva zaposlenih, ki ju redno merimo že vrsto let.

Veliko pozornosti posvečamo nenehnemu pridobivanju in izmenjavi znanj. Organiziramo raznovrstne dogodke za zaposlene, ki krepijo dobre odnose med sodelavci in pripomorejo k prijaznejšemu delovnemu okolju; posvečamo se tudi promociji zdravja na delovnem mestu. Odličnost vsako leto nagradimo s priznanjem Naj sodelavec, ki ga podelimo tistim sodelavcem, ki so najbolj strokovni, spoštovani, prijazni in delujejo skladno z našimi vrednotami.

Delo v družbi AMBA CO., ki je del Skupine CETIS

Na spletnih straneh naše družbe objavljamo tudi prosta delovna mesta v našem hčerinskem podjetju – družbi AMBA CO. d.o.o.

AMBA CO. , ki je del Skupine CETIS, je evropski proizvajalec visokokakovostne gibke embalaže, ki proizvaja tiskano embalažo, posebej prilagojeno za potrebe prehrambne, farmacevtske, tobačne, kozmetične in kemične industrije ter drugih industrij. Različne sestave skrbno izbranih materialov omogočajo optimalno skladiščenje in zaščito različnih izdelkov, kot na primer kave, prigrizkov, sira, medu, sladkarij, zamrznjenih izdelkov, farmacevtskih izdelkov in številnih drugih.

Študentsko delo

Potencialne sodelavce, še posebej s področja grafične dejavnosti, želimo spoznati že med srednješolskim ali poznejšim izobraževanjem, zato dijakom in študentom občasno omogočamo študentsko delo ali obvezno prakso. Prosta mesta objavljamo na naših spletnih straneh in študentskih servisih.

Prosta delovna mesta v družbi CETIS d.d.

    Prostih delovnih mest trenutno ni na voljo.

Prosta delovna mesta v družbi AMBA CO. d.o.o.

    Prostih delovnih mest trenutno ni na voljo.