Dogodki

XXI CLARCIEV meeting and Technology fair 2024

São Paulo, Brazilija 03. 07. 2024 - 05. 07. 2024
XXI CLARCIEV meeting and Technology fair 2024

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnihpotovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 3. in 5. julijem 2024 obiščete na dogodku XXI CLARCIEV meeting and Technology fair 2024, na razstavnem prostoru 06, v São Paulu v Braziliji.

O svetu CLARCIEV

Latinskoameriški in karibski svet za državljansko registracijo, identiteto in vitalno statistiko (angl. Latin American and Caribbean Council of Civil Registry, Identity and Vital Statistics – CLARCIEV) združuje institucije za državljansko registracijo v Latinski Ameriki in na Karibih in s tem zagotavlja forum za izmenjavo izkušenj na področju registracije in identifikacije oseb ter spodbuja podporo med institucijami za registracijo. Ima 19 držav članic in spodbuja pravico do identitete v regiji ter podpira regionalne ukrepe za doseganje univerzalne registracije rojstev do leta 2030.

Z namenom povezovanja zasebnih podjetij, ki se ukvarjajo z vprašanji registracije in identifikacije, CLARCIEV omogoča tehnološki sejem, na katerem predstavniki podjetij predstavijo svoje izdelke in izmenjajo izkušnje pri iskanju skupnih rešitev za izzive registracije in identifikacije. Na srečanjih sveta CLARCIEV se srečujejo uradi za državljansko registracijo in identifikacijo iz Latinske Amerike in s Karibov. To je glavni prostor za izmenjavo praks in znanja o državljanski identiteti v regiji. Svet CLARCIEV se vsako leto sestane v državi gostiteljici ter razpravlja o pravnih, upravnih, postopkovnih in tehnoloških vidikih, povezanih s pravno identiteto.

Izvršni sekretariat sveta je Program za univerzalno državljansko identiteto v Ameriki (angl. Program for Universal Civil Identity in the Americas – PUICA) Organizacije ameriških držav (angl. Organization of American States – OAS). Svet CLARICIEV je bil ustanovljen leta 2005 in je edina regionalna organizacija v obeh Amerikah, ki se osredotoča na izzive, povezane z državljansko registracijo, identifikacijo in pravico do identitete.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.Nazaj