Kontaktni obrazec

Stopite v stik z nami

Da bi čim hitreje odgovorili na vaša vprašanja o podjetju, naših izdelkih in rešitvah, možnostih zaposlitve ter o drugih temah, povezanih z družbo CETIS, v spodnjem polju izberite področje, ki vas zanima, in nam posredujte svoje vprašanje. Z zvezdico označena polja morajo biti obvezno izpolnjena.

Glede slovenskih osebnih dokumentov (potnega lista, osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja, dovoljenja za prebivanje ...) se, prosimo, obrnite na vašo upravno enoto. Glede naročila bančnih kartic pa na vašo banko. Družba CETIS d.d. za posredovanje teh informacij namreč ni pooblaščena.

Da bi vam lahko odgovorili, vas skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in našo Politiko zasebnosti prosimo, da spodaj podate vaše soglasje, s katerimi družbi CETIS d.d., Čopova ulica 24, 3000 Celje dovolite, da zbira in obdeluje osebne podatke za naslednji namen:

Kadarkoli lahko zahtevate, da CETIS d.d. trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za zgoraj navedene namene ter da vas o tem pisno obvesti. Svojo zahtevo lahko kadarkoli pisno posredujete družbi CETIS d.d. po pošti na naslov CETIS d.d., Čopova 24, 3000 Celje ali po elektronski pošti na naslov FUS211gza@npetd.dt.

Kako do nas

CETIS, grafične in dokumentacijske storitve, d.d.

Čopova 24, 3000 Celje, Slovenija
T: +386 (0) 3 4278 500
F: +386 (0) 3 4278 817
E: FUS220chzi@wyncm.mc

  Izračun poti