Novice

CETIS na sejmu Identity Week v Londonu najavil razširitev svoje palete izdelkov z graviranjem laminacijskih plošč

10. 06. 2019
CETIS na sejmu Identity Week v Londonu najavil razširitev svoje palete izdelkov z graviranjem laminacijskih plošč

CETIS, eno izmed vodilnih evropskih podjetij na področju varnostnih tiskovin in rešitev, razširja svojo paleto izdelkov z graviranjem visokokakovostnih laminacijskih plošč. Začetek proizvodnje je napovedal na sejmu IDENTITY WEEK 2019 v Londonu.

Laminacijske plošče so med najpomembnejšimi komponentami v proizvodnji varnostnih dokumentov, saj zagotavljajo varne in trpežne dokumente, zaščitene pred ponarejanjem. Za zagotovitev odlične laminacije podatkovne strani polikarbonatnega potnega lista, osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja in drugih varnostnih dokumentov CETIS uporablja najsodobnejšo tehnologijo za graviranje in najkakovostnejše plošče, da svojim strankam zagotovi dolgoročno in stabilno proizvodnjo. CETIS tudi sam uporablja tehnologijo za proizvodnjo visokokakovostnih laminacijskih plošč za varnostne dokumente, kot so: biometrični potni listi, osebne izkaznice, vozniška dovoljenja in drugi varnostni dokumenti za vlade v več kot petdesetih državah na štirih celinah.

Visokokakovostni laser za graviranje laminacijskih plošč, ki ga uporablja CETIS, je izjemno natančen, tako da ga v medicini uporabljajo za operiranje krčnih žil. Nova tehnologija graviranja ima veliko prednosti, med drugim: najvišja kakovost; 99.999-odstotno ponovljivo graviranje; ni napak, kot so: ožganine, dvignjeni robovi in mikrorazpoke; dokazana globina graviranja in večja prilagodljivost oblikovanja.

Cetisovi strokovnjaki vam glede na vaše potrebe svetujejo, kateri varnostni elementi bi vam najbolje ustrezali.

O DRUŽBI CETIS

CETIS je eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin. Proizvajamo potovalne in osebne dokumente (biometrični potni listi, vizumi, osebni dokumenti, vozniška in prometna dovoljenja) in druge varnostne tiskovine (volilne lističe in davčne znamke). CETIS prispeva k modernizaciji javne uprave in omogoča celotno rešitev eUprava z zagotavljanjem celovitih rešitev na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

S tiskovinami in najnaprednejšimi komplementarnimi rešitvami, ki so rezultat lastnega razvoja, je zanesljiv strateški partner podjetjem in vladam na štirih celinah. Znanje Cetisovih strokovnjakov na področju tiskarstva temelji na več kot 200-letni tradiciji.

 Nazaj