Novice

Obiščite CETIS na ID4Africa 2019 v Južnoafriški republiki

04. 06. 2019
Obiščite CETIS na ID4Africa 2019 v Južnoafriški republiki

CETIS, eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin, ponosno predstavlja svoje najnovejše rešitve na področju potovalnih, osebnih in drugih varnostnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za izdajanje dokumentov, modernizacijo javne uprave in izvedbo celotne rešitve eUprava.

Prijazno vas vabimo, da nas med 18. in 20. junijem 2019 obiščete na petem letnem srečanju gibanja ID4Africa, letos s poudarkom ekosistemih identitet za zagotavljanje storitev, v kongresnem centru Emperors Palace v Johannesburgu v Južnoafriški republiki (razstavni prostor D1). ID4Africa povezuje organe za izdajo in ponudnike rešitev za varnostno tiskanje dokumentov, celovite rešitve, sisteme za izdajanje potovalnih dokumentov, osebnih dokumentov, upravljanje identitete in rešitve eUprava.

Predstavljali bomo naše najnovejše rešitve na področju varnostnih dokumentov (potnih listov, osebnih dokumentov, viz, vozniških in prometnih dovoljenj ...) in celovitih rešitev ter sistemov za izdajo osebnih dokumentov.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.Nazaj