Dogodki

High Security Printing Latin America 2024

Santiago, Čile 03. 06. 2024 - 05. 06. 2024
High Security Printing Latin America 2024

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnihpotovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 3. in 5. junijem 2024 obiščete na regionalnem forumu tehnologij varnostnih dokumentov High Security Printing Latin America 2024 v Santiagu, Čile.

Konference High Security Printing™ so letni dogodki s posebnim regionalnim poudarkom na najnovejših tehnologijah in tehnikah pri izdelavi in izdaji bankovcev, e-potnih listov, osebnih izkaznic, vizumov in drugih varnostnih dokumentov v Latinski Ameriki.

Vključujejo uradne dokumente, vključno s plačilnimi sredstvi, fiduciarnimi dokumenti, davčnimi znamkami, osebnimi izkaznicami, e-potnimi listi, vizumi ter dokumenti in dovoljenji za vozila, s posebnim poudarkom na bankovcih in nastajajočih tehnologijah za osebne in potovalne dokumente. Več lahko preberete tukaj.

PREDSTAVITEV V OKVIRU KONFERENCE

Damjan Lukić, skrbnik ključnih kupcev v družbi CETIS, bo 4. junija ob 14.50 uri razkril skrivnosti nagrajene slovenske osebne izkaznice v okviru Sekcije 3 - ID: Oblikovanje in varnost: NOVA SLOVENSKA BIOMETRIČNA OSEBNA IZKAZNICA - velik korak k sodobni digitalizaciji storitev v Republiki Sloveniji.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.Nazaj