Dogodki

ID4AFRICA 2022 v Maroku

Marakeš, Maroko 15. 06. 2022 - 16. 06. 2022
ID4AFRICA 2022 v Maroku

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnih, potovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 15. in 16. junijem 2022 obiščete na dogodku ID4AFRICA 2022 v Maroku, na razstavnem prostoru D3.

ID4Africa je nevladna organizacija, ki spremlja afriške države na njihovi poti razvoja zanesljivih in odgovornih ekosistemov za področje identitete z namenom razvoja in humanitarnih dejavnosti. Gibanje spodbuja potreba po vzpostavitvi identitete za vse, ne zgolj na ravni zakonske pravice, temveč zaradi praktične potrebe, da bi zagotovili vključujoč dostop do storitev v Afriki. ID4Africa povezuje organe za izdajanje dokumentov in ponudnike rešitev za tisk varnostnih dokumentov ter celovite integrirane rešitve in sisteme za izdajanje osebnih dokumentov in potnih listin, upravljanje identitete in rešitve za eUpravo.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.

 

 Nazaj