Dogodki

ID4Africa 2024 v Cape Townu, JAR

Cape Town, Južnoafriška republika 21. 05. 2024 - 24. 05. 2024
ID4Africa 2024 v Cape Townu, JAR

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnihpotovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 21. in 24. majem 2024 obiščete na dogodku ID4AFRICA 2024 v Cape Townu v Južnoafriški republiki, na razstavnem prostoru F12.

ID4Africa je nevladna organizacija, ki spremlja afriške države na njihovi poti razvoja zanesljivih in odgovornih ekosistemov za področje identitete z namenom razvoja in humanitarnih dejavnosti. Gibanje spodbuja potreba po vzpostavitvi identitete za vse, ne zgolj na ravni zakonske pravice, temveč zaradi praktične potrebe, da bi zagotovili vključujoč dostop do storitev v Afriki. ID4Africa povezuje organe za izdajanje dokumentov in ponudnike rešitev za tisk varnostnih dokumentov ter celovite integrirane rešitve in sisteme za izdajanje osebnih dokumentov in potnih listin, upravljanje identitete in rešitve za eUpravo.

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami. Nazaj