Dogodki

INTERGRAF Currency+Identity 2023 v Španiji

Bilbao, Španija 18. 10. 2023 - 20. 10. 2023
INTERGRAF Currency+Identity 2023 v Španiji

Kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih tiskovin vam ponosno predstavljamo najnovejše rešitve na področju osebnihpotovalnih in prometnih dokumentov ter celovite rešitve na ključ za upravljanje identitete in izdajo dokumentov.

Vljudno vas vabimo, da nas med 18 in 20. oktobrom 2023 obiščete na konferenci INTERGRAF Currency+Identity 2023 v mestu Bilbao v Španiji na razstavnem prostoru 76.

V uradnem programu prvega dne konference bosta Alenka Colja z Ministrstva za notranje zadeve in Aleš Pelan z Ministrstva za digitalno preobrazbo predstavila primer nagrajene nove slovenske biometrične osebne izkaznice, izdelane v družbi CETIS, kot velik korak k sodobnim digitaliziranim storitvam v Republiki Sloveniji.

Konferenca INTERGRAF Currency+Identity povezuje tehnološke inovatorje in institucionalne končne uporabnike že od leta 1976. Ponuja odlične priložnosti za mreženje s podjetji za varnosti tisk, centralnimi bankami ter organi odkrivanja in pregona s celega sveta.

Dogodek je namenjen izključno podjetjem za varnostni tisk, dobaviteljem teh podjetij, centralnim bankam, državnim organom, organom odkrivanja in pregona ter ponudnikom digitalnih storitev za to panogo. 

Dogovorite se za srečanje z našim predstavnikom.

Veselimo se srečanja z vami.Nazaj