Novice

CETIS med nominiranci za slovenskega oskarja za embalažo 2016

17. 05. 2016
CETIS med nominiranci za slovenskega oskarja za embalažo 2016
V petek, 13. maja, je v Gornji Radgoni v organizaciji Pomurskega sejma in pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije potekalo ocenjevanje 36. Slovenski oskar za embalažo 2016. Ocenila jih je strokovna žirija v sestavi: red. prof., univ. dipl. obl. Vladimir Pezdirc (predsednik), ter člana žirije - oblikovalec Jani Bavčer in dr. Gregor Radonjič. Na natečaju je sodelovalo 12 prijaviteljev s 15 modeli embalaže. Izbrali so 6 finalistov, med katerimi je tudi CETIS z inovativno rešitvijo (multilayer) ovojne etikete za vodo. 

Cetisova družina embalažnih rešitev

V Cetisu razvijamo lastno družino embalažnih rešitev, s katero želimo kupcem prikazati našo ponudbo: širok spekter različnih oblik, materialov in tehnik tiska etiket, ovojnin, termokrčljivih rokavčkov in drugih embalažnih rešitev. Kupcem želimo ponuditi učinkovite embalažne rešitve, ki sporočajo zgodbo blagovne znamke, in jih hkrati navdušiti za dodatne, pametne rešitve, s katerimi bodo kupce v trgovini prepričali lažje in hitreje.

Med rešitvami, ki smo jih razvili, je tudi inovativna, informativna in s tržno-komunikacijskega vidika zelo zanimiva večslojna (multilayer) ovojna etiketa vode CETIS, ki smo jo aplicirali na plastenke z vodo.

Večslojna ovojna etiketa za več informacij ali nagradno igro

Večslojna ovojna etiketa, pri kateri lahko vsebino sporočamo na obeh straneh etikete, je odlična možnost, ko želimo z embalažo kupcu podati več informacij in/ali za pospeševanje prodaje. Priporočamo jo, denimo, na plastenkah z osvežilnimi pijačami.

Del notranje strani ovojne etikete so namreč lahko samolepilne etikete, ki jih lahko v komunikacijskem smislu izkoristimo npr. za nagradne igre (zbiranje točk za pridobitev nagrade), zbiranje najljubših risanih junakov ali za komunikacijsko podporo sponzorskih aktivnosti. Določene dele ovojne etikete z notranjega sloja je namreč mogoče preprosto odlepiti in zaradi samolepilnih lastnosti prilepiti kam drugam.

Razglasitev zmagovalcev avgusta v Gornji Radgoni

Vsi sodelujoči izdelki bodo razstavljeni v okviru posebne razstave na sočasnih sejmih INPAK in AGRA v Gornji Radgoni od 20. do 25. avgusta 2016. V času sejma bo potekala tudi podelitev priznanj nominiranim izdelkov ter razglasitev in podelitev najvišjih priznanj, nosilcev naslova 36. Slovenski oskar za embalažo.
 


Nazaj