Novice

Izziv – 33. maraton teh src

21. 05. 2013
Izziv – 33. maraton teh src

18. maja 2013 se je 28 sodelavcev Cetisa udeležilo 33. Maratona treh src v Radencih. To sobotno dopoldne, je tudi vreme poskrbelo za dobro počutje udeležencev maratona. Sončno soboto je še polepšala dobra volja sodelujočih in odločenost preteči zastavljeno število kilometrov, kar jim je tudi uspelo.

Na dogodek so bili povabljeni vsi sodelavci Skupine MSIN. Poleg nas, so se maratona udeležili še kolegi iz podjetij EGP, GTS, KEKO Varicon in Donit, skupaj 46. Proga je tekla deloma po asfaltiranih površinah, deloma med polji in gozdovi ter naselji ob reki Muri. Izziv udeležencem je bil preteči 42, 21, 10 ali 5,5 km.

Cetisovim tekačem in organizatorjem dogodka se je še posebej zahvalil predsednik uprave Roman Žnidarič, ki je čestital udeležencem ter ocenil, da so korektno zastopali barve našega podjetja ter vsi skupaj in vsak posebej dokazali, da »smo iz pravega testa«. Izrazil je še upanje, da tudi ta dogodek postane tradicionalen za Cetis in da se ga prihodnje leto udeležimo v še večjem številu.

Kot je povedal Primož Ošljak so se udeleženci na tek pripravljali večinoma vsak sam, nekaj pa je bilo takih, ki so se dvakrat tedensko dobivali na skupnih treningih.

Vsem sodelujočim še posebej čestitamo:
Aleš Šifrer, Branka Gorjup, Vilma Regoršek, Boštjan Špacapan, Robert Žnidar, Primož Ošljak, Dejan Mratinkovič, Urban Krajnc, Kristina Bašnec, Nataša Korošec, Nenad Ćomić, Suzana Ofentavšek, Andrej Belas, Albert Povše, Tilen Kompan, Bojan Kostajnšek, Andreja Gros, Renata Pečar, Katja Hladin, Rok Robič, Barbara Sušin, Roman Žnidarič, Andrej Feldin, Milena Lednik, Rok Počivavšek, Drago Pušnik, Sara Mikola, Edvin Skok.



Nazaj