Novice

Konferenca proizvajalcev visoko zaščitenih tiskovin – INTERGRAF

23. 12. 2013
Konferenca proizvajalcev visoko zaščitenih tiskovin – INTERGRAF

Dunaj: 4. do 6. december 2013; Organizacija INTERGRAF - Evropska integracija za tiskarsko industrijo in digitalne komunikacije - je na Dunaju izvedla 26. mednarodno konferenco proizvajalcev in dobaviteljev visoko zaščitenih tiskovin.

Dunaj je tako v začetku decembra gostil strokovnjake s področja visoko zaščitenih tiskovin in e-rešitev na področju zaščite identitete, ki so na konferenci predstavili najnovejše izsledke na tem področju na svetu.

CETIS se je dobro obiskane konference udeležil tudi tokrat. Na njej se je predstavilo 107 razstavljavcev s področja svetovne industrije tiska varnostnih tiskovin in informacijskih rešitev. 40 predavateljev je v različnih modulih predstavilo novosti na področju zaščit osebnih dokumentov in denarja, ponarejanja in prenarejanja le-teh in zaščite elektronske identitete. Mednarodno konferenco je obiskalo več kot 900 udeležencev iz 70 držav in vseh celin. Udeležili so se je predstavniki centralnih bank, vladnih delegacij, ministrstev, forenzičnih inštitutov ter proizvajalcev varnostnih tiskovin.

CETIS se konference udeležuje tako zaradi vsebinskega dela, kjer se predstavljajo novosti s področja visoko zaščitenih tiskovin kot tudi poslovnega mreženja s ciljem navezovanja stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji in dobavitelji materialov za tisk varnostnih tiskovin.

Vodja prodaje varnostnih tiskovin v Cetisu Mihela Colnarič dogodek ocenjuje kot odlično priložnost za srečanje z obstoječimi poslovnimi partnerji na enem mestu, za promoviranje lastnih inovacij in kreiranje novih poslovnih priložnosti. Konferenca je izrednega pomena tudi za seznanjenje s svetovnimi trendi in novostmi v tej industriji, predvsem pa je odlična priložnost za sklepanje novih poslovnih povezav, ki bodo v prihodnosti, v to Colnaričeva trdno verjame, prinesle sklepanje pomembnih pogodb.



Nazaj