Novice

Reševanje kadrovskih izzivov prihodnosti na HR hekatonu

20. 09. 2018
Reševanje kadrovskih izzivov prihodnosti na HR hekatonu

V podjetjih CETIS in EGP iz Skupine CETIS verjamemo, da so zadovoljni zaposleni pri svojem delu tudi najuspešnejši. Zato smo zelo aktivni v prizadevanjih, da bi ustvarili spodbudno delovno okolje za zavzete sodelavce, željne izzivov, pa tudi za nove talente. Voditeljstvo, izobraževanje in razvoj kompetenc so le nekateri od izzivov na kadrovskem področju, s katerimi se ukvarjamo, zelo pa nas zanimajo tudi načini dela v prihodnje.

Zato smo se v družbi predstavnikov podjetij Telekom Slovenije, Abanka, Lek in Merkur zavarovalnica včeraj z navdušenjem udeležili HR hekatona na temo "Prihodnost dela" v organizaciji svetovalnega podjetja Competo, ki se ukvarja z iskanjem in selekcijo, HR svetovanjem in razvojem. HR hekaton je metoda inoviranja HR praks in procesov, ki prihaja iz programerskega sveta. Predstavniki različnih generacij z različnimi znanji in izkušnjami smo na celodnevnem dogodku skupaj iskali izzive sodelujočih podjetij na področju dela in kadrov in proaktivno sodelovali pri razvoju zamisli na področju prihodnosti dela.

Ponovno smo se prepričali, da najboljše ideje nastajajo v čim bolj raznolikih skupinah posameznikov, ki so radovedni, prilagodljivi in pripravljeni na to, da bodo njihova razmišljanja na preizkušnji.

Avtor fotografije: Matic Gabriel

 



Nazaj